/Primul Diagnostic
Primul Diagnostic2018-04-03T11:33:41+00:00

Primul Diagnostic

Primul Diagnostic
          Partenerii nostri: Primul Diagnostic
          Țară: România
          Website: http://primuldiagnostic.ro/

Primul Diagnostic este un portal de informare medicala. Ideea a aparut in anul 2016 din dorinta de a oferi oamenilor un continut de calitate dezvoltat de catre medicii de excelenta din Romania.

Din pacate, foarte multe persoane acorda o prea mica importanta sanatatii, fiind distrasa de diferitele activitati zilnice. Echipa Primul Diagnostic isi propune sa vina cu sfaturi preventive in activitatea dumneavoastra zilnica tocmai pentru a va informa si preveni de posibilele boli ce va pot afecta.

Odata cu extinderea site-ului si o crestere constanta in cererea de informatii, am mai lansat un dictionar medical de analize unde avem explicate marea majoritate a testelor de laborator, un calendar de evenimente medicale si un glosar de locatii al clinicilor, policlinicilor, cabinetelor stomatologice si spitalelor.

Pe viitor, ne propunem sa va oferim acelasi continut de calitate, dar dintr-o gama mai larga de domenii medicale. Preventia este mult mai eficienta daca este facuta din timp si in mod corespunzator.