//Avantajele polenului de pin sau la ce vă puteți aștepta?

Avantajele polenului de pin sau la ce vă puteți aștepta?

Polenul de pin este unul dintre cele mai valoroase suplimente pe care oricine le poate primi, datorită faptului că are multe beneficii fără efecte secundare neplăcute. De la reglarea nivelului de hormoni în organism la numeroasele beneficii pentru piele, polenul de pin s-a dovedit că ajută oamenii cu diverse probleme de sănătate.

Beneficiile polenului de pin sunt legate de echilibrul potrivit, care ne menține tineri. Hormonii sunt purtătorii vieții. Ei afectează creșterea nervilor, inimii și creierului – tot ceea ce ne face activi. De aceea, trebuie să avem un program pentru reducerea stresului și alimentația adecvată de la o vârstă fragedă.

Îmbunătățirea echilibrului hormonal prin polenul de pin

Proprii noștri hormoni scad lent de la vârsta de 25 de ani. Însă fumatul, stresul, lipsa exercițiilor fizice, alimentația slabă și creșterea în greutate reduc și mai mult producția de hormoni anti-îmbătrânire, cum ar fi DHEA (dehidroepiandrosterona) și afectează sistemul endocrin. Polenul de pin chinezesc este o modalitate minunată de reglare a proceselor hormonale din organism prin conținutul unor fitohormoni.

Când o persoană se comportă ca nebună în timpul pubertății, oamenii spun de obicei că a fost „lovită de hormon”. Cu toate acestea, este puțin probabil să știu că, mulți hormoni similari fac ca florile să înflorească. Probabil că nu, dar chiar este! Faptul că biologia stabilită în secolul XX este că mecanismele de reproducere, în special hormonii, atât la plante cât și la oameni, nu s-au schimbat semnificativ în cursul evoluției. Acest lucru ne oferă posibilitatea să luăm în considerare și chiar să punem în practică substanțe care seamănă cu hormonii la oameni, dar se găsesc și în plante.

Acțiunea lor a fost cunoscută de medicina antică asiatică, în special în China și India. Fitohormonii conținuți în polenul de pin sunt similare în acțiunea lor cu testosteronul. Atât medicii indieni cât și cei chinezi au profitat în mod intenționat de efectele lor timp de secole. Aceștia au încetinit îmbătrânirea oamenilor din straturile superioare ale ierarhiei sociale.

Polenul de pin ca sursă de substanțe active

Această resursă naturală este o sursă puternică de nutrienți, vitamine, minerale și aminoacizi. Beneficiile administrării sale sunt, de asemenea, legate de curățarea organismului de toxine și de arderea grăsimilor. De aceea este extrem de valoros pentru sportivi. De asemenea, reglează funcțiile tractului gastro-intestinal – foarte utile în constipație. Reglează echilibrul hormonal în organism – acest lucru se întâmplă la ambele sexe. Are un efect vindecător în bolile legate de prostată, protejează ficatul, un mijloc excepțional de prevenire a cancerului de sân și multe altele.

După o lună de administrare a polenului de pin sau a tabletelor, majoritatea consumatorilor au un nivel crescut de energie. Astfel pe care nu l-au simțit de când erau adolescenți. Prin administrarea sa pe termen lung veți simți un puternic efect anti-îmbătrânire – vindecarea și întinerirea pielii.

Unul dintre elixirele naturii – scoarța decopacul de  pin, a oferit indienilor care trăiesc în jurul Amazonului, posibilitatea de a se bucura de viață, fără teamă de complicații neplăcute pentru sănătate. Polenul de pin, pe de altă parte, are efecte foarte bune asupra pielii, deoarece conține fitohormonul DHEA din tinerețe. Această combinație unică de vitamine A, E și D vă oferă hidratarea de care aveți nevoie și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Polen de pin în caz depresie și pentru o mai bună concentrare

Polenul de pin are o serie de beneficii pentru toate vârstele. Un alt efect al DHEA este că, vă va face să vă simțiți mai focusat și concentrat. Și veți reduce nivelul de depresie. DHEA este un fitosteroid conținut în polenul de pin într-o formă complet naturală. Adică, caracterul său este în întregime vegetal, iar structura sa moleculară nu este aceeași cu cea din corpul uman. Datorită conținutului bogat de substanțe active utile, veți reduce stresul și depresia și vă veți crește calitatea vieții.

Rezultate mai bune atunci când se antrenează cu polen de pin

Dacă facеți fitness, exersați un alt sport sau activitate care necesită forță și rezistență, atunci polenul de pin vă va fi de mare folos. Va ajuta la creșterea nivelului de energie în organism și la îmbunătățirea metabolismului pentru rezultate mai bune din antrenamentele dvs. De asemenea, vă puteți aștepta la o creștere a masei musculare, curățând eficient corpul de excesul de grăsime. În plus, veți avea o mai bună rezistență, performanță, mai multă putere și concentrare. Combinat cu energia pentru o mare activitate fizică, care contribuie la purificarea organismului, polenul nostru de pin ajută, de asemenea, la detoxifierea ficatului. Munca optimă a acestui organ ajută la o mai bună funcționare a corpului și la controlul greutății.

Puteți să vă asigurați singuri în câteva dintre avantajele polenului de pin comandând tablete sau pulbere de pin din Health Garden din butonul de mai jos. Împărtășiți cu noi părerea dvs. despre acest supliment alimentar, deoarece este cu adevărat important pentru echipa noastră.

Comanda
By |2023-01-17T09:56:04+00:00august 11th, 2020|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment