//Beneficiile pentru piele de la administrarea polenului de pin.

Beneficiile pentru piele de la administrarea polenului de pin.

Știați că polenul de pin are multe beneficii pentru sănătate? De fapt, polenul de pin s-a dovedit a fi o componentă a medicamentelor care datează de 2.000 de ani. Se crede că polenul de pin are proprietăți anti-îmbătrânire, ameliorează oboseala și susține echilibrul hormonal. Citiți acest articol pentru a afla mai multe despre polenul de pin, utilizările și beneficiile acestuia.

Ce este polenul de pin?

Polenul de pin este polenul de floricele a pinului, provine de la diferite tipuri de pini și este sub formă de pudră ca textură. Unele tipuri de pin comestibil sunt:

Pinul masonic (Pinus massoniana)

Pinul roșu chinezesc (Pinus tabulaeformis)

Pinul scoțian (Pinus sylvestris)

Puteți găsi polen de pin în diferite suplimente nutritive și sănătoase. Oferim polen de pin natural cu o membrană celulară distrusă sub formă de pulbere sau comprimate.

Avantaje și aplicații generale

Polenul de pin a fost folosit de mult în diferite scopuri de sănătate, cum ar fi:

suplimentarea dietei sau adăugarea la alimente încetinirea îmbătrânirii reducerea oboselii echilibrează hormonii tratamentul diferitelor afecțiuni, inclusiv răceli, constipație și altele

Polenul de pin conține peste 260 de substanțe nutritive naturale, bio-active pe care organismul le recunoaște ca fiind naturale și sănătoase, ceea ce, la rândul lor, le face ușor de absorbit de corpul uman. Nu multe suplimente nutritive au aceleași caracteristici și efect. De fapt, organismul primește polenul de pin ca aliment și îl absoarbe în același mod.

Beneficiile pentru  pielea da la polenul de pin.

Beneficiile pentru diferitele sisteme din organism sunt fără sfârşit. Aici, în special, vom lua în considerare proprietățile antioxidante asociate cu sănătatea pielii și încetinirea îmbătrânirii. Cele mai distincte beneficii ale pielii de la administrarea polenului de pin Health Garden sunt:

Acest supliment crește nivelul de SOD (superoxid dismutaza – unul dintre cei mai puternici și importanți antioxidanți din corpul uman) în sânge, ceea ce duce la o creștere a proceselor de purificare a toxinelor acumulate în organism.

Polenul de pin este la un preț accesibil și stimulează transferul de glutation. Acesta este un puternic antioxidant, a cărui lipsă accelerează semnificativ îmbătrânirea și slăbirea sistemului imunitar. Glutationul elimină xenobiotice (poluanți de mediu) și metaboliți care provoacă stres oxidativ, în special: cele produse chiar de organism.

Polenul de pin îmbunătățește complet sănătatea pielii și o face mai netedă, mai moale și mai fină.

Administrarea de polen de pin stabilizează colagenul și elastina și le protejează de degradare, reducând astfel aspectul ridurilor.

Suplimentul dietetic de pin reduce depozitele de lipofuscină (lipofuscină – un pigment maro responsabil pentru petele de vârstă) în inimă, creier și ficat. Datorită polenului vă veți bucura de pielea curată și tinerească mai mult timp.

Conținutul bogat de vitamine (A, C, E, B1, B2, B6) și minerale (zinc și magneziu) în polenul de pin are un efect foarte bun asupra acneei și a altor boli de piele, cum ar fi mătreața, alergiile cosmetice și chiar psoriazisul. Aportul regulat al suplimentului va crește nivelul acestor vitamine, ceea ce va avea un efect benefic nu numai asupra problemelor pielii, ci și asupra sănătății dvs. generale.

Vitamina A, care se găsește în comprimatele cu polen de pin, hidratează și hrănește porii, vitamina B6 mărește descompunerea acizilor grași acumulați, reduce uleiurile pielii și, prin urmare, apariția cosurilor.

Și să rezumăm

Pielea este cel mai mare organ din corpul uman și servește drept scut pentru corp. Din acest motiv, trebuie să avem grijă foarte bună de puterea, strălucirea și elasticitatea acesteia. Utilizarea polenului de pin într-o dietă zilnică echilibrată ar contribui mult la sănătatea și rezistența pielii pe termen lung. După ce ați aflat în detaliu despre beneficiile administrației polenului de pin pentru piele, comandați suplimentul alimentar sub formă de pulbere sau tablete de la Health Garden pentru  a vă asigura persoanal de efectele benefice ale polenului de pin.

Comandă
By |2020-07-20T10:39:27+00:00iulie 20th, 2020|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment