Cum ne ajută polenul de pin?

Știați că polenul de pin are multe beneficii pentru sănătate? De fapt, este un supliment natural cu caracteristicile alimentelor sănătoase, combinate cu multe efecte benefice asupra organismului uman. Utilizarea sa într-o dietă echilibrată zilnic va contribui la întărirea sistemului imunitar, la menținerea unei stări sănătoase a organismului și la refacerea generală a echilibrului fizic.

Natura polenului de pin.

Polenul este de fapt un fel de sămânță. Ca și în cazul altor semințe, conține nutrienții esențiali necesari pentru creșterea pinilor de peste 30 de metri înălțime, care pot trăi zeci de ani sau chiar sute. Principalul conținut în esența sa este spectrul pe scară largă și concentrația excepțională de nutrienți unici și rari. Beneficiul lor larg nu este numai pentru pomul în sine, ci și pentru corpul uman. Principalele beneficii sunt legate de promovarea capacității de creștere mai rapidă, vindecare și, de asemenea, de capacitate de întinerire. Într-adevăr, eficiența sa este atât de mare încât este considerat unul dintre cele mai bune remedii naturale din lume cu proprietăți multispectre.

Haideți să aruncăm o privire asupra beneficiilor reale pentru organism pe care le oferă aportul de polen de pin Health Garden.

Întinerire celulară profundă.

În Asia, polenul de pin este de fapt popular ca aliment și plantă medicinală. Este de obicei utilizat în cazuri de lene, suprasolicitare de stres sau oboseală, dezechilibre hormonale și altele. O sursă puternică de energie oricând este nevoie. Prin proprietățile sale, polenul de pin este recunoscut ca una dintre cele mai mari surse de longevitate. Pe lângă longevitate, persoanele interesate de stimularea imunității corpului și a puterilor de vindecare iau polen de pin zilnic ca parte a dietei lor.

Bogat în nutrienți.

Printre celelalte beneficii sale vindecătoare, cel mai mare avantaj al polenului de pin este saturația sa cu multe vitamine, minerale și flavonoide care hrănesc organismul la nivel celular. Polenul conține vitamine B, aminoacizi – un bloc de proteine ​​care au o influență mare asupra stării de spirit și vitamina D3, care este greu de extras din alimentație. Singurele alternative alimentare sunt gălbenușul de ou sau peștele. Polenul de pin conține o mare varietate de compuși esențiali, cum ar fi acizii nucleici, care ajută la regenerarea fragmentelor de ADN și superoxid dismutaza, un puternic antioxidant și protector celular.

Susține echilibrul hormonal.

Una dintre cele mai importante și unice capacități ale polenului de pin este că este un mijloc de stimulare și echilibrare a sistemului endocrin. Aceasta este o abilitate care nu este des întâlnită în lumea plantelor. Polenul de pin este cel mai puternic androgen din natură. Se datorează faptului că este o sursă naturală și unică de DHEA, care este considerat a fi „hormonul miracol”. De asemenea, este considerată o plantă care este adaptogenă. Acest lucru este esențial în restabilirea echilibrului hormonal. Precum eficiența sa este adaptabilă în toate circumstanțele.

Toate beneficiile polenului de pin.

În cele din urmă, să rezumăm toate beneficiile pentru sănătate de la  utilizarea polenului de pin de Health Garden, ale cărui beneficii au fost confirmate de o istorie lungă de aport și de studii clinice moderne, fără efecte secundare:

 • Întărește sistemul imunitar, oferă protecție împotriva virușilor.
 • Reglează funcțiile tractului gastro-intestinal, ajută la constipație.
 • Oferă protecție și funcționare normală a ficatului.
 • Ajută în tratamentul bolilor prostatei.
 • Reglează funcția sistemului endocrin.
 • Îmbunătățește funcția sistemului cardiovascular, reglează tensiunea arterială.
 • Curăță vasele de sânge și îmbunătățește funcția acestora.
 • Crește stabilitatea glicemiei.
 • Stimulează producția de insulină.
 • Are un efect foarte bun asupra pielii, întărindu-o și hidratându-o.
 • Îmbunătățește funcțiile cortexului cerebral, ceea ce îmbunătățește memoria.
 • Dă energie și ușurință, îmbunătățește starea de condiție a corpului.

Includerea administrării  de comprimate de polen de pin sau pulbere în rutina dvs.zilnică are, fără îndoială, multe avantaje. Am discutat deja despre multe dintre acestea în acest articol, dar puteți vedea singuri calitățile suplimentului alimentar. Comandați produsul dvs. din butonul de mai jos sau scrieți-ne pentru mai multe informații.

Comandă
By |2020-07-13T13:46:09+00:00iulie 13th, 2020|Categories: Без категория, Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment