//Beneficiile polenului de pin la antrenament

Beneficiile polenului de pin la antrenament

Sportul este o parte importantă din viața noastră. Ne poate face existența mai
satisfăcătoare și mai fericită. Când ne ocupăm cu sport, învățăm să ne gestionăm
timpul și, de asemenea, să fim responsabili pentru sănătatea noastră. Menținerea
activității fizice ne va ajuta să ne simțim mai bine.

Sport și sănătate
Este bine cunoscut faptul că, oamenii care se antrenează, se mențin în formă, au
un sistem imunitar stabil și sunt în mare parte sănătoși și energizați. Sportul
poate fi foarte benefic atât pentru persoanele care lucrează cu creierul, cât și
pentru cei care duc un stil de viață sedentar. În plus, activități precum exerciții
de fitness sau antrenament funcțional au multe avantaje psihologice. În primul
rând, ameliorează stresul vieții de zi cu zi și, în al doilea rând, îi ajută pe oameni
să se socializeze, și să se alăture unui grup cu interese similare. Acest lucru
duce la îmbunătățirea stării de spirit și a echilibrului emoțional.

De ce este important să administrați suplimente înainte de un antrenament?
Suplimentele nutritive potrivite pe care le luați înaintea noii serii de exerciții de fitness sau antrenamente de mare intensitate, de exemplu, vor încărca celulele din corpul dvs. cu rezervele de energie necesare. Organismul răspunde cel mai bine la sport atunci când nivelul insulinei este scăzut. Scăderea nivelului de insulină apare ca urmare a foametei sau în cazul administrării la alimentarea de dinainte de antrenament, dar nu mai devreme de 2 ore înainte de încărcarea fizică. Într-un astfel de mediu creat cu un nivel scăzut de insulină, toți hormonii de stres importanți cresc – glucagon, cortizol și adrenalină / noradrenalină. Un supliment alimentar precum polenul de pin ajută la normalizarea echilibrului hormonal.

Compoziția aditivului polen de pin Health Garden /Grădina de sănătate/.
Polenul de pin (pulberea de polen de pin spartă de perete celular) conține 18 aminoacizi proteinogenici în compoziția sa, este o sursă puternică de proteine. Printre ele se numără principalele – metionină, treonină, triptofan, leucină, izoleucină, lizină, fenilalanină și valină. De fapt, reprezintă aproximativ 30% proteine.

Peretele celular al polenului de pin este foarte tare, și atunci când este consumat crud, organismului îi este greu să îl absoarbă. De aceea, materia primă este procesată prin distrugerea peretelui celular la o temperatură foarte scăzută, care păstrează varietatea de substanțe nutritive și o face foartre ușor absorbabil de către organism . Puritatea produsului final ajunge la 99%.

Beneficiile pentru sportivi de la a lua polen de pin.

Pudra polenului de pin sau tabletele sunt un ingredientul magic, care poate crește în mod natural productivitatea organismului în timpul antrenamentului. Acesta este cel mai mare motiv pentru care este utilizat atât de intens de către persoanele implicate activ în sport. Când este combinat cu exerciții frecvente, fito-androgenii pe care îi conține sprijină creșterea masei musculare și contribuie la rezistența și forța sporită.

Principalele beneficii ale suplimentului de polen de pin sunt următoarele:

– degresare

– creșterea forței musculare

– depășirea mai rapidă a oboselii musculare

– îmbunătățirea concentrației și rezistenței

– recuperare mai rapidă după un antrenament intens

De ce polenul de pin este sigur?

Este important de menționat că aic lipsesc efecte secundare potențiale asociate cu ingredientele sintetice anabolice-androgene pe care le au alte produse. Acest lucru face ca polenul de pin să fie atât de căutat , atât de sportivii activi, cât și de culturiști.

Structura moleculară a polenului de pin este androgenică, dar nu aceeași cu cea din corpul uman. Originea vegetală a acestor hormoni permite organismului să obțină toate beneficiile fără efectele nocive ale preparatelor sintetice.

Încorporarea comprimatelor de polen de pin Health Garden în aportul zilnic sau adăugarea pulberii de polen de pin în smoothie-ul dvs. de dimineață înainte de un antrenament, vă va oferi energia și echilibrul hormonal de care aveți nevoie pentru a beneficia la maxim de exerciții. Comandați acum suplimentul pentru a vă crește rezultatele antrenamentului.

Livrare
By |2020-07-10T14:30:10+00:00iulie 9th, 2020|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment