//Ce este Extractul de bambus?

Ce este Extractul de bambus?

Bambusul nu este doar unele dintre plantele cu cea mai rapidă creștere din lume, dar este extrem de versatil ca sursă de hrană, material de construcție, în materiale textile și multe altele. Cu toate acestea, extractele prelevate din fibrele de bambus ale plantelor sunt unele dintre cele mai cunoscute în sănătate.

Extractul de bambus conține siliciul care este un mineral de urme și este elementul cel mai des întâlnit în solurile pământești și în alimente. În organism, Silica joacă un rol important, deoarece ajută la întărirea colagenului, principala proteină responsabilă de menținerea sănătății pielii, părului, unghiilor, articulațiilor, țesuturilor și oaselor conective. Cu toate acestea, pe măsură ce îmbătrânim, cantitatea și calitatea de silice se consideră că se diminuează și este un factor care contribuie la schimbarea stării pielii (ridurilor), a unghiilor și oaselor fragile (osteoporoză).

În dietă, siliciul organic poate fi obținut din cereale integrale (ovăz, grâu și orez) și în unele legume precum sfeclă, salată, castraveți și ceapă. Silicia se găsește și în coada de cal berb, dar studiile au arătat că extractele prelevate din bambus este cea mai bogată sursă cunoscută de silice, care este de aproximativ 11 ori mai mare decât coada de cal.

Deoarece Silica joacă un rol important în menținerea sănătății țesuturilor, pe măsură ce îmbătrânim, provocarea de a asigura o aprovizionare abundentă numai prin dietă poate însemna că nu primiți nivelurile optime ale acestui mineral important. Prin urmare, alegerea de a lua un supliment alimentar care conține extract de bambus este o modalitate excelentă de a asigura un aport sănătos și o hrănire susținută pentru țesuturile tale vitale, păstrându-vă aspectul și simțindu-vă tinereț pentru mai mult timp.

De ce Extract de bambus “Health Garden”?

Extractul de bambus sau silica este utilizat în suplimente pentru a ajuta la stimularea acestui mineral esențial în dieta dumneavoastră. Silica are multe avantaje în a vă sprijini sănătatea pe măsură ce îmbătrâniți, inclusiv:

  • Menținerea oaselor sănătoase: Osteoporoza sau subțierea oaselor este un indicator al procesului de îmbătrânire și te pune în pericol de fracturi. Silica poate ajuta organismul să se depună calciu până la oase și, dacă este necesar, Silica poate fi transformată și în acest mineral esențial. De asemenea, silica poate ajuta la ameliorarea durerii asociate cu osteoporoza.
  • Întărește țesuturile: Silica ajută la conferirea de forță, elasticitate și rezistență țesuturilor conective care pot ajuta durerea și inflamația asociate cu artrită și reumatism.
  • Te părește tineresc: Odată cu înaintarea în vârstă, pielea începe să își piardă capacitatea de a reține umiditatea care duce la riduri. A lua silice la începutul vieții poate ajuta la susținerea sintezei de colagen, care este necesară pentru a menține strălucirea părului, a unghiilor mai puternice și a tenului pielii tale.
  • Flexibilitate la artere: Silica ajută la creșterea elasticității și fermității vaselor de sânge, o posibilă prevenire a bolilor cardiovasculare.

Extractul de bambus este unul dintre cele mai eficiente produse nutriționale de orice tip și pentru orice scop de pe piață. Întreabă-l pe oricine îl ia vei primi același răspuns – minunat!!! Extractul de bambus “Health Garden”  este de 10 ori mai bogat în silica, contează și furnizează cână de porte de herb, care a fost obișnuită sursă nutritivă de silice pentru unghiile și părul mai puternice de zeci de ani. Atât unghiile, cât și părul sunt foarte rezistente și puternice și cresc foarte repede cu ajutorul acestui produs de cea mai înaltă calitate. Doar trebuie să iei 1 tableta de extract de bambus ca parte a programului tău de supliment nutritiv la culcare. Persoanele cu nevoi mai mari pot opta pentru 2 sau 3 tablete, veți fi surprinși de rezultat.

Comandă
By |2020-02-26T17:31:17+00:00februarie 24th, 2020|Categories: Бамбук|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment