//Ce este Polenul de pin și cu ce ne ajută?

Ce este Polenul de pin și cu ce ne ajută?

Polenul de pin este celulă reproductivă a pinului și conține informațiile genetice ale plantei, precum și toate substanțele necesare pentru a crea o viață nouă. Studiile asupra speciilor “Pinus Massoniana” arată că conține peste 260 de microelemente în compoziția sa. Populațiile acestei specii cresc în China și Coreea. Polenul de pin roşu chinezesc conține toate substanțele nutritive importante pentru  organismul uman,  unice în natura sa. Fructele și legumele pe care le folosim pentru mâncare, conțin până la 90 – 92% apă și după deshidratarea lor, rămân mai puțin de 10%  greutate de pornire. Polenul de pin este exact invers,  după deshidratarea acesta își păstrează 94,7% din greutatea sa inițială. De aceea, acesta este administrat ca un aliment superconcentrat, incomparabil cu alte produse alimentare în natură. Polenul de pin din specia  „Pinus Massoniana“ are în componența sa alte elemente nutritive bioactive, care au o influență semnificativă asupra metabolismului și asigură reglarea activităţii organelor interne.

Comandă

Polenul de pin brut nu poate fi absorbit de organism, acest lucru se datorează membranei sale celulare extrem de rigide. Testele arată că este rezistent la condiții meteo extreme (amplitudini de temperatură) și la niveluri ridicate de radiație. Acest lucru necesită prelucrarea sa printr-o tehnologie specială, care descompune peretele celular la temperaturi foarte scăzute și la niveluri ridicate fluxului de aer, dar iși păstrează toți nutrienții activi.

Utilizarea polenului de pin ca sursă de alimente și medicamente datează de peste 2000 de mii de ani în medicina tradițională chineză. În zilele noastre este disponibil sub diferite forme (tincturi, tablete, capsule, pulbere). Datorită varietății de substanțe bioactive: 10 vitamine, 12 minerale, 18 aminoacizi, flavonoide și multe alte microelemente, polenul de pin oferă diferite beneficii asupra organismului:

– întărește sistemul imunitar, oferă protecție împotriva virusurilor.

– reglează funcțiile tractului gastro-intestinal, ajută la constipație.

– Oferă protecție și funcție normală a ficatului.

– ajută în tratamentul bolilor prostatei.

– reglează funcția sistemului endocrin.

– îmbunătățește funcția sistemului cardiovascular, reglează tensiunea arterială.

– curăță vasele de sânge și îmbunătățește funcția acestora.- crește stabilitatea glicemiei.

– Are un efect foarte bun asupra pielii, deoarece o întărește și o hidratează.

– îmbunătățește funcțiile cortexului cerebral, ceea ce îmbunătățește memoria.

– Elimină oboseala ți conferă energie, îmbunătățește starea generală a organismului.

Polenul de pin Health Garden este un polen selectat de pin roșu chinezesc(Specie Pinus Massoniana) din zona lacului Qiandao, provincia Zhejiang. Este unul dintre cele 44 de repere naturale celebre din China și face parte din cel mai mare parc forestier național al țării. Un produs de înaltă calitate care funcționa la nivel celular și vă poate oferi o îmbunătățire a calității vieții de zi cu zi semnificativă.

By |2020-04-21T12:56:12+00:00februarie 19th, 2020|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment