//Bambusul este una dintre cele mai valoroase plante din lume

Bambusul este una dintre cele mai valoroase plante din lume

Bambusul este una dintre cele mai valoroase plante din lume. Utilizarea sa ca medicament datează de acum 1500 de ani în China. Extractul de frunze de bambus este utilizat ca aliment, medicament, antioxidant și în produse cosmetice. Bambusul magic conține frunze de bambus ca ingredient principal în sine și a devenit un aliment preferat pentru consumatori de când a apărut  pe piață cu ani în urmă.

Caracteristici:

   Grija pentru Sănătate

 Este dovedit clinic că bambusul elimină radicalii liberi, inhibă peroxidarea lipidelor, curăță vasele de sânge, precum și afectează sistemul cardiovascular și activitatea creierului. Bambusul are o acțiune imunostimulatoare puternică care ajută corpul să fie rezistent la mediul îmconjurator .

   Inofensiv

   Bambusul poate fi utilizat atât ca aliment, cât și ca medicament. Cercetările au arătat că frunzele de bambus nu au niciun efect toxic sau nociv asupra organismului, deoarece nu conțin hormoni sau non-nutrienți, ceea ce ajută la metabolism.

   Studiile arată că bambusul conține flavonoide, aminoacizi, peptidă activă, mangan, zinc și seleniu. Principala funcție a flavonoidelor din frunzele de bambus este reglarea lipidelor din sânge. Testele clinice au arătat că bambusul este un aliment sigur și eficient, care poate fi utilizat pentru diferite cazuri legate de lipidele din sânge. Frunzele de bambus sunt de asemenea destul de eficiente ca și o măsură de  prevenirea bolilor cardiovasculare, un antioxidant, are un efect energizant, are un efect antiinflamator, îmbunătățește somnul și are un efect de înfrumuțesare.

By |2019-12-16T20:35:21+00:00decembrie 16th, 2019|Categories: Бамбук|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment