//Acțiunea  flavonoidelor din frunzele de bambus împotriva prostatitei

Acțiunea  flavonoidelor din frunzele de bambus împotriva prostatitei

Flavonoidele se găsesc în cantități mari în fructe, legume, frunze de ceai, leguminoase și produse derivate. Sunt factori eficienți în mai multe tipuri de medicină tradițională chineză. Flavonoidele din  sursă naturală au o greutate moleculară mică și sunt ușor de absorbit prin bariera hematoencefalica.

  Studii recente au arătat că flavonoidele din frunzele de bambus pot controla activitatea a șapte agenți patogeni comuni în tractul urinar – E.faecalis, S. pyogenes, S. epidermidis, P. vulgaris, K. pneumoniae, S.aureus și E.coli . Flavonoidele sunt de asemenea capabile să controleze hiperplazia celulelor tumorale. Flavonoidele pot fi utilizate pentru a dezvolta medicamente naturale sau produse de viață sănătoasă pentru prevenirea și tratamentul bolilor legate de prostată.

   Într-un astfel de medicament sau produs natural, flavonoidele din frunzele de bambus pot fi utilizate ca unică componentă eficientă sau factor funcțional, dar poate fi utilizat și în combinație cu alți factori funcționali, cum ar fi medicamentele principale în medicina tradițională chineză și medicina occidentală, sau cu extracte botanice (inclusiv botan – polizaharide, flavonoide botanice, botan – steroli, și extracte de polen și licopen), antibiotice, antiinflamatoare etc.

   Ca un factor activ în prevenirea și tratamentul bolilor legate  de prostată, dozarea flavonoidelor din frunzele de bambus este de 10-1000 mg. pentru adulți, 50-600 mg dacă acestaea sunt flavonoide  de înaltă calitate,  o dată sau de două ori pe zi. Studiile sistematice au arătat că medicamentele și / sau produsele de sănătate care conțin flavonoide din frunze de bambus pot preveni și vindeca prostatita (atât cauzată de germeni, cât și de origine non-bacteriană), hiperplazia  prostatei și unele boli ale sistemului urinar.

By |2019-12-16T20:37:20+00:00decembrie 16th, 2019|Categories: Бамбук|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment