//Аspecte care trebuie luate în considerare la administrarea extractului de frunze de bambus

Аspecte care trebuie luate în considerare la administrarea extractului de frunze de bambus

1. Grupul țintă: persoanele cu imunitate scăzută, cu un nivel de lipide în sânge ridicat, cu hipertensiune arterială, care suferă de obezitate și hepatoză grasă a ficatului; persoanele tinere și de vârstă mijlocie,  care au nevoie de mai mulți antioxidanți, pentru a reduce schimbările legate de vârstă și efectele radiațiilor; persoanele de vârstă mijlocie și vârstnice care suferă de boli cardiovasculare care trebuie prevenite; persoanele ale căror familii în trecut aveau membri cu boli cardiovasculare.

2. Grupul care nu este grup țintă: copiii.

4. Pacienții nu trebuie să își schimbe modul de terapie. Persoanele cu boli cardiovasculare grave și cerebrovasculare nu trebuie să-și întrerupă administrarea medicamentelor deja prescrise. Extractul de frunze de bambus nu este o opțiune de tratament medical.

5. Persoanele care tocmai au început să administreze extract de frunze de bambus pot suferi dureri de stomac, deoarece stomacul poate produce mai mult acid în sucul stomacului. Acest lucru este normal la administrarea flavonoidelor din frunzele de bambus și este recomandat să fie administrate  în timpul sau după masă.

6. Unele persoane pot simți o temperatură ridicată internă. Acesta este un simptom tipic după administrarea flavonoidelor din frunzele de bambus ,care purifică sângele și accelerează circulația sanguină. Oamenii pot continua administrarea.

7. Persoanele care suferă de gastrită, ulcer gastric sau gastroenterită ar trebui să fie atenți atunci când primesc extract de frunze de bambus. Este recomandat să fie administrate doze mai mici de mai multe ori pe zi.

8. Persoanele cu tensiune arterială ridicată, nivel ridicat de lipide în sânge și hepatoză grasă trebuie să consume simultan extract de frunze de bambus și polen de pin,  pentru un efect mai bun.

9. Persoanele cu prostatită și prostată mărită trebuie să administreze  polen de pin împreună cu extract de frunze de bambus pentru un efect mai bun. Experimentele au relevat că,  extractul de frunze de bambus are un efect bun în controlul celor șapte agenți patogeni comuni ai tractului urinar. În acest caz, extractul prezintă un efect tangibil în tratamentul prostatei și diurezei, în menținerea hiperplaziei și scaderea temperaturei. Aceasta nu este chiar o opțiune medicală pentru tratarea pacienților cu prostatită.

10. La administrarea extractului de frunze de bambus sau a altor alimente sănătoase, oamenii nu ar trebui să le considere drept medicamente și să se aștepte la un efect imediat. Deoarece flavonoidele nu se unesc și nu se acumulează în corpul uman, ele nu pot fi decât o completare a tratamentului de bază. Extractul de frunze de bambus restabilește țesuturile deteriorate în principal prin stimularea abilităților de reabilitare a omului și, de asemenea, prin restabilirea ritmului fizic normal al organelor interne, prevenind astfel boala. Dar acest proces necesită timp. Experții recomandă doze mici pentru o perioadă lungă de timp.

By |2019-12-16T20:42:13+00:00decembrie 16th, 2019|Categories: Бамбук|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment