//Unicitatea polenului de flori de specia Pinus Massoniana

Unicitatea polenului de flori de specia Pinus Massoniana

Polenul de flori de pin roşu chinezesc conține toate substantele nutritive importante pentru  organismul uman,  unice în natura sa. Fructele și legumele pe care le folosim pentru mâncare, conțin până la 90 – 92% apă și după deshidratarea lor, rămân mai puțin de 10%  greutate de pornire. Polenul de pin este exact invers,  după deshidratarea acesta își păstrează 94,7% din greutatea sa inițială. De aceea, acesta este afministrat ca un  aliment supraconcentrat , incomparabil cu alte produse alimentare în natură. Polenul de pin din specia  „Pinus Massoniana“ are în componența sa alte elemente nutritive și componente bioactive, care au o influență semnificativă asupra metabolismului în organism și reglează cu succes activitatea fiziologică a majorității organelor.

Polenul de pin chinezesc  are în componența sa nutrienți necesare pentru  viața lungă a organismului. Ecestea sunt mai mult de 200 si includ diferite proteine, aminoacizi, minerale, acizi nucleici, fermenţi  și co-fermenți, monozaharide și polizaharide. Unicitatea polenului de pin roşu chinezesc constă în complexitatea sa și combinația optimă de nutrienți  şi chiar mai valoros este faptul că acestea sunt biologic active.

Specia PinusMassoniana (cunoscut şi ca  Masson’sPine sau pin roşu chinezesc), produce polen  de flori cu valori nutritive impresionante. Substanțele care intră în componenţa acestuia sunt  atât de multe, încât este clasificat ca un super-aliment. Polen ul de pin conţine peste 200 de substanţe nutritive bioactive, vitamine și minerale, complet disponibile pentru absorbție de către organismul uman. In timpul procesului de producţie, care are loc la o temperatură foarte scăzută prin flux de aer de mare viteză și un proces de pulverizare, se distruge membrana celulelor polenului de pin, realizând o puritate de aproximativ 99% din materialul rezultat. Conform studiilor în acest domeniu, este clar că astfel polenul este mult  uşor absorbit de către organism.

By |2017-05-04T08:00:10+00:00mai 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment