//Sport și Sănătate

Sport și Sănătate

Polenul de pin  (CellwallbrokenPinepollenpowder) conține mai mult testosteron bio-identic, decât oricare altă sursă vegetală studiată vreodată. Din cauza prezenţei celor 18 aminoacizi proteinogenici în compoziția sa, este o sursă puternică de proteine. Printre acestea sunt şi principalele – metionina, treonina, triptofan, leucină, izoleucină, lizină, fenilalanină și valina. De fapt, acesta reprezintă  aproximativ 30% deproteina.

Peretele celular a polenului de pin este foarte tare și în cazul de consum direct se absoarbe greu de către organism. Acest lucru poate duce la disconfort gastro-intestinal, iar la persoanele cu stomac sensibil la probleme mai grave. Prin urmare, materia primă este supusă prelucrării, precum la o temperatură foarte scăzută se sparge peretele celular, care păstrează diversitatea de substanțe utile și îl face foarte ușor de absorbţie de către organism. Puritatea produsului final ajunge până la 99%.

Beneficiile produsului:

– curăţarea grăsimilor

– creştere a masei musculare

– creştere a puterii musculare

– depășirea rapidă a  oboselii musculare

– ameliorarea concentrării  si rezistenţei

– recuperarea mai rapidă după  eforturi  fizice intense

Este important de menționat că , aici nu există efecte secundare potențiale asociate cu steroizi-anabolici androgeni sintetici.

 

De ce polenul de pin este inofensiv?

Steroizii sintetici și hormon i sintetici sunt din punct de vedere molecular identice cu cele produse de corp. Administrarea acestora  poate duce la contracția sau atrofia glandelor secretoare. Structura moleculară a polenului de pin este androgenă, dar nu este identică cu ceea din corpul uman. Originea vegetală a acestor hormoni permite organismului de a culege toate beneficiile, fără efectele nocive ale produselor sintetice.

By |2017-05-04T08:09:24+00:00mai 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment