//Situația de fapt și cercetările clinice contemporane

Situația de fapt și cercetările clinice contemporane

Cel mai bun mod de a afla dacă unul sau altul supliment nutritiv este fabricat din ingrediente naturale, este să vă uitaţi fără prejudecăți la cercetări, pentru a clarifica dacă un produs face ceea ce spun oamenii. Polenul de pin este cunoscut cu multe şi diferite  beneficii , precum în ultimul deceniu, majoritatea dintre ele a fost  dovedită clinic. Numărul mare de comentarii și articole legate de polenul de pin colorat  în SUA, China, Japonia și Coreea, ne face să credem că,  acesta are proprietăți diferite: de la îmbunătățirea stării de sănătate a pielii, la reglarea nivelului de testosteron si multe altele. În ultimii doi ani, suplimentele alimentare care conţin polen de pin sunt un hit în  SUA. Acest lucru este normal, având în vedere faptul că utilizarea de polen de pin datează de la milenii, şi în sine, este un aliment complet la nivel celular, ocupând un loc foarte special în medicina tradițională chineză.

Tot mai multe  cercetări și clienţi satisfăcuţi confirmă beneficiile produsului, atât la bărbați cât și la femei. Conform PubMed (US LibraryofMedicine National National Institutes of Health), polenul de pin este foarte eficient în tratamentul artritei cronice,  reduce semnificativ edemul și producerea citokinelor inflamatorii. Un alt studiu al PubMed dovedeşte că, polenul  echilibrează procesele hormonale din organism si confirmă efectul său antioxidant și de vindecare.

Testele efectuate de Zhejiang Provincial Key Labof Geriatrics, Zhejiang Hospital  (Zhejiang Forestry Academy, Hangzhou, China), în Hangzhou, China, arată că, polenul de pin are un puternic efect anti-age, cercetarile oficiale pot fi găsite aici. Acest lucru nu ar trebui să vă surprindă, deoarece oamenii  au utilizat polenul de pin colorat în scopuri similare de mii de ani. Pielea dvs. va arăta mai sănătoasă, iar dacă administraţi polen de pin in mod regulat,  poate chiar preveni apariţia ridurilor.

În ultimii ani, este utilizat pe scară largă (în diverse terapii, în special în SUA, China și Japonia), pentru a stabiliza nivelurile de testosteron la barbatii de vârstă mijlocie, şi acest lucru a fost declarat foarte eficient pentru acest scop, precum mii de oameni împărtășesc efectele pozitive asociate cu nivelurile echilibrate de testosteron în organism. Trebuie remarcat faptul că, comentariile și cercetările au confirmat prezența crescută a testosteronului  în sânge după administrarea de polen de pin, timp de cel puțin o lună, dar numai în cazurile în care organismul a simţit nevoie de această . Polenul de pin are capacitatea de a regla  procesele din organism, care dintr-un motiv sau altul, au fost încălcate.

Un alt lucru important este faptul că polenul de pin conţine fitohormonul tinereţii  DHEA (dehydroepiandrosteron vegetal), care, desigur, nu este similar cu cel uman,  dar suficient de asemănător,  pentru a fi benefic pentru organismul nostru, fără nici o reacție secundară constatată  Exista zeci de studii care arata ca DHEA reglează nivelurile de testosteron si reduce stresul. DHEA  reduce efectele imbatranirii si chiar este  foarte util în bolile cardiovasculare. Pentru a rezuma, să ne uităm la ingredientele polenului de pin colorat: DHEA natural, aminoacizi, vitamine și minerale, și  înțelegem  că,  toate aceste elemente s-au dovedit eficiente în sute de teste si studii clinice efectuate în întreaga lume. Avem destule motive , care ne fac să ne simţim încrezători în calitatea și efectele promise ale acestui produs în întregime natural. Polenul de pin colorat din pin roşu chinezesc, de specia  „Pinus Massoniana“ este cel mai bogat  dintre elementele enumerate în toate tipurile de polen de pin colorat –citiţi mai mult.

By |2017-05-04T08:03:17+00:00mai 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment