//Sistemul imunitar

Sistemul imunitar

Sistemul imunitar este mecanismul de apărare al organismului nostru împotriva infecțiilor virale și bacteriene. Polenul de pin de pin roşu chinezesc (PinusMassoniana) întărește și îmbunătățește sistemul imunitar uman mai bine decât orice alt produs natural din lume, stimulează forţele de apărare specifice şi nespecifice a organismului. Prin compoziția sa bogată de vitamine, minerale, flavonoide și fitohormoni, acesta secole la rând  işi găsește utilizarea în medicina tradițională chineză. În ultimii ani tot mai multe  rapoarte științifice și medicale la nivel mondial, arată că polenul de pin are un efect de vindecare asupra corpului uman, dar medicina modernă încă nu a decoperit  pe deplin potenţialul acestui produs.
Radicalii liberi sunt substanțe care provoacă leziuni severe organismului uman și sunt cauza multor boli, inclusiv a cancerului. Stresul, alimentația necorespunzătoare, aditivi alimentari artificiali, toxinele din mediu, sunt cauza radicalilor liberi. Polenul de pin  este un detoxifiant natural și puternic,bogat în fibre și antioxidanți, cum ar fi SOD (superoxid dismutaza – unul dintre antioxidanţi cei mai puternici și importanţi în corpul uman). Conform cercetărilor recente, omul modern consumă mai puțin de 50% din fibrele dietetice necesare pentru sănătate. A scăpa de toxinele în organism este de o importanţă esențială pentru o viaţă sănătoasă şi longevivă. Polenul de pin  are un efect foarte bun în eliminarea paraziților și eliminarea infecțiilor fungice. Acestea sunt concentrate in toate organele noastre vitale, inclusiv pielea și privesc de  alimentaţia vitală
Cei mai mulți oameni vizitează medicul de cel puțin două ori pe an pentru a primi antibiotice pentru infecţii ale sinusurilor. Deja sunt cunoscute efectle negative ale acestor medicamente nu numai pentru bacterii, dar, de asemenea, în general, penztru întreg organismzl prin stimularea dezvoltării ciupercilor, și, prin urmare, infecțiilor fungice. Polenul de pin este foarte util în lupta împotriva alergiilor cronice. Metodele și mijloacele medicinei moderne nu oferă soluţii suficient de  adecvate și eficiente ale acestei probleme. Costurile unui astfel de tratament sunt adesea foarte ridicate. Nevoile fiecărui organism sunt diferite, dar administrarea polenului de pin in câteva luni ar putea rezolva in mod definitiv astfel de probleme.

Răcelile, gripa si infectiile virale ale tractului respirator, cu o incidență de cel puțin două ori pe an sunt obișnuite pentru majoritatea oamenilor. Administrarea polenului de pin reduce semnificativ numărul și severitatea infecțiilor și accelerează procesul de vindecare. Acesta permite oamenilor să ducă o viață mai sănătoasă și mai lungă. Există o mulțime de date, în principal în Rusia și China, pentru persoanele care primesc acest produs, ca o parte din alimentaţia lor, care nu se îmbolnavesc aproape niciodată, iar rezultatele de testele de sânge și urină, la o etapă ulterioară a vieții lor, au fost foarte bune. Mai mult decât atât, printre ei trăiesc mulți centenari. Pentru a atinge aceste și alte rezultate pe termen lung, este recomandabil polenul de pin să fie administrat în mod continuu. Cel mai bun tratament este prevenirea , iar nimic nu se face atât de bine, decât cu polenul de pin.

By |2017-05-04T07:41:30+00:00mai 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment