//Polenul de pin și sănătatea

Polenul de pin și sănătatea

De-a lungul ultimelor decenii, diverse studii arată că cele mai multe dintre bolile pe care le cunoaștem sunt rezultatul deficiențelor nutriționale și dezechilibrării. Anxietate, hipertensiune arterială, artrită, oboseală, cancer, depresie, diabet, boliile inimii si  diferite alte deficienţe ale sistemului imunitar. Nutriționiștii și oamenii de știință recunosc că solul  și sursele  alimentare ale Pamantului sunt epuizate de substantele nutritive de care avem nevoie pentru a menține un nivel optim de sănătate și de echilibru. Nu, nu este vorbă despre adăugarea mai multor vitamine la dietă. Toți avem nevoie de ceva mult mai eficient și puternic pentru a realiza ceea ce ne dorim cu adevărat. Mai jos veti gasi o scurta descriere despre aceasta cât de important este polenul de pin chinezesc pentru sănătatea umană. Polenul de pin colorat conţine toate substanţele nutritive cunoscute esenţiale pentru sănătate și viață, și aceste sunt într-un raport perfect. Asistența medicală preventivă este cheia succesului.

Analiza științifică a polenului de pin chinezesc indică faptul că aceasta cuprinde proteina de aproximativ 40%, mai mult, precum mai mult de jumătatea este alcătuită din aminoacizi liberi, care sunt ușor absorbiţi de către organism. Polenul de pin conține de la 5 la 7 ori mai multe proteine ​​decât carnea de vită, fără grăsime animală, ceea ce-l  face mult mai sigur ca o sursă de proteine.

Încercările de a sintetiza polen de pin, în condiţii de laborator au eșuat în mod repetat.
Medicii din Europa de Vest prescrie polenul de pin chinezesc  pentru tratarea infecțiilor bacteriene și virale precum și pentru răceli, datorită proprietăților sale medicinale antibiotice.

Sănătatea și longevitatea depind de următorii factori: îngrijirea preventivă – 60%, factorii genetici – 15%, factorii sociali – 10%, de îngrijire medical ă – 8% și factorii climatici – 7%.

Beneficiile de administrarea polenului  de pin se bazeaza pe cercetările  oamenilor de știință și nutriționiști lor de frunte,  sprijinite de lunga sa istorie de administrare și de experienţa de utilizator, care datează de mii de ani, până în ziua de azi.

Polenul de pin din specia „PinusMassoniana“  face față deficiențelor de nutrienți și nutriției dezechilibrate.  De multe ori în viața de zi cu zi a civilizației de astăzi, consumăm multe alimente incomplete cu ingrediente chimice adăugate, care ne expun la riscul de o serie de probleme fiziologice. Cu alte cuvinte, noi suntem ceea ce mâncăm.

Polenul de pin colorat este un aliment. Nu este un medicament.  Acesta permite corpului să se vindece în mod cel mai natural, prin nutriţia adecvata.

Acesta susține în mod perfect echilibrul intern al tuturor sistemelor din organism.
Polenul de pin colorat este singurul aliment care conține fiecare nutrient esențial necesar  omenirii pentru o sănătate perfectă.  Acest fapt poate fi cu greu contestat, deoarece  este  dovedit de timpul, tradițiile vechi și laboratoarele de cercetare din intreaga lume.

Consumul de polen de pin este menționat nu numai în Biblie , ci și în alte cărți religioase, texte antice chinezești și egiptene.

By |2017-05-04T07:43:16+00:00mai 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment