//Ce spune lumea despre polenul de pin?

Ce spune lumea despre polenul de pin?

Pielea sanatoasa – Polen de pin are un efect foarte bun anti-age pe corp, inclusiv piele. Previne ridurile și persoanele de vârstă mijlocie spun că, după o administrare prelungită (cel puțin 5-6 luni), a făcut procesul de „îmbătrânire“, mai ușor, deoarece acestea se simt si par mai tineri. Acest super-aliment conține fitohormonul tinereţii  DHEA, stimulează sinteza de colagen, crește apărarea imună a pielii. Regenerează și întinereşte pielea.

Reduce stresul – mulți oameni împărtășesc experiența că, acesta  reduce anxietatea și îi ajută să facă mai eficient față stresului. Acest lucru se datorează capacității acestei resurse naturale de a reglementa procesele hormonale din organism în mod natural, ceea ce înseamnă o viață mai  plină și mai sănătoasă. Datorită conținutului bogat de vitamine, minerale si aminoacizi, oamenii se simt mai plini și energici în viața de zi cu zi, se îmbunătățeşte calitatea vieții. Ei împărtășesc aproape de la începerea  administrării polenului de pin.

Acesta crește nivelurile de energie și vă face mai bucuros  – Unele dintre efectele cele mai dese împărtășite de utilizatori , este cresterea de energie și faptul că,  se simt mai bucuroşi, concentraţi și proaspeţi pe tot parcursul zilei. După o administrare de o lună de polen de pin, majoritatea oameni lor se simt cu  niveluri mai ridicate de energie, astfel de niveluri, ce nu au simţit de când erau adolescenți.

Niveluri stabile de testosteron – nivelurile normale de testosteron sunt  asociate cu o serie de funcții importante în organismul uman. Mulți sportivi au confirmat faptul că, administrarea polenului de pin a îmbunătățit în mod semnificativ rezultatele lor, precum şi au crescut puterea si rezistenta sa.  De-a lungul ultimului deceniu polenul de pin colorat este utilizat pe scară largă în diverse terapii în SUA pentru a creşte nivelurile de testosteron la bărbați de vârstă medie. Acesta  a fost declarat foarte eficient pentru acest scop şi, mii de bărbaţi împărtășesc efectele pozitive,  asociate cu nivelurile echilibrate de testosteron în organism. Polenul de pin are capacitatea de a reglementa procesele din organism, care dintr-un motiv sau altul, au fost încălcate. Comentariile și studiile confirmă prezența  crescută de testosteron în sânge după administrarea de polen de pin, timp de cel puțin o lună, dar numai în cazurile în care organismul simte nevoie.

By |2017-05-04T08:05:11+00:00mai 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment