//Avantajele de polenul de pin sau la ce vă puteți aștepta?

Avantajele de polenul de pin sau la ce vă puteți aștepta?

Polenul  de pin este un supliment care poate fi administrat totdeauna, pentru că are multe avantaje, fără efecte secundare neplăcute.

De la reglementarea nivelurilor de testosteron în organism la mai multe beneficii pentru piele, polenul de pin dovedit îi ajută pe oamenii  cu diferite probleme de sănătate. Echilibrul corect al hormonilor ne ține tineri. De aceea, încă din tinerețe trebuie să avem un program de reducere a stresului și penru alimentaţie corectă. Hormonii sunt purtătorii vieții. Acestea influenţează creșterea nervilor, inimii si creier ului- tot ceea ce ne face tineri.

Propria noastră funcţie hormonală scade lent începând de la vârsta de 25 de ani. Cu toate acestea, fumatul, stresul, puțina mișcare, malnutriția, creșterea în greutate reduc  și mai mult producția de hormoni  anti-îmbătrânire, cum ar fi hormonul DHEA (dehidroepiandrosteron). Polenul de pin este un mod minunat de a reglementa procesele hormonale din organism prin conținutul unor fitohormoni. Atunci când o persoană se comportă ca un nebun în timpul pubertății, de obicei, oamenii spun că pe acesta „îl bat hormonii“.  Cu toate acestea, este puţin probabil  că, oamenii știu că hormonii foarte similari fac florii să înflorească? Foarte probabil că nu, dar acest lucru este cu adevăratul aşa! Ceea ce biologia a stabilit în secolul XX , este că mecanismele de reproducere, în special hormonii,  și la plante și şi la oameni nu s-au schimbat în mod substanțial în cursul evoluției. Acest lucru ne permite posibilitatea să ne gândim și chiar să aplicăm în practică  substanțele  care mimează hormonii sexuali la oameni, dar sunt conținute şi în plante. Acțiunea lor a fost cunoscută de medicina antică din Asia, în special în China și India. Fitohormonii conținute în polenul de pin în actiunea sa imită testosteron,  si medici indieni si chinezi au beneficiat în mod deliberat de efectele sale încă de secole – au întârziat îmbătrânirea oamenilor din straturile ridicate al ierarhiei sociale. Unul dintre elixirul naturii – scoarţa de pin – a dat indieni lor , care trăiesc în jurul  fluviului Amazon, posibilitatea de a se pot bucura de viaţă fără teamă de complicații de sănătate neplăcute.  Polenul de pin in sine are multe efecte benefice  asupra pielii, deoarece are în componența sa intră fitohormoni i tinereţii DHEA, iar combinaţia unică de vitaminele A, E și D vă oferă hidratarea, de care aveți nevoie și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Această resursă naturală este o sursă puternică de vitamine, minerale și aminoacizi, precum  beneficiile de la consumul său, sunt asociate şi cu curaţarea organismului de toxine (polenul de pin lucreaza la nivel celular) , curăţarea de grăsimi – extrem de util pentru oamenii, care practică sporturi, regleaza functiile tractului gastro-intestinal – foarte util pentru constipatie, reglarea echilibrului hormonal in organism – acest lucru se întâmplă la ambele sexe, are şi un efect de vindecare in bolile asociate cu prostată, protejează ficatul, un mijloc exclusiv pentru prevenirea cancerului de sân și altele asemenea. După o administrare depolen de pin , cei mai mulți utilizatori simt creșterea nivelurilor de energie,  care  nu au simţit de la vremea  adolescenței , iar cu administrarea continuă veţi simți un puternic efect anti-age  – întărește și întinerește pielea, reglează nivelul de testosteron, creste libidoul la ambele sexe. </ p> <p> Polenul  de pin are o serie de beneficii şi pentru tineri. Un alt efect al DHEA este să vă simţiţi mai focusat si mai concentrat. Aceasta este un fitosteroid conținut în polenul de pin, intr-un mod cu totul natural, adică, natura sa este în totalitate vegetală, iar structura sa moleculară nu este egală cu cea în corpul uman. Cu toate acestea, este destul de similară pentru a ajuta la reglarea proceselor hormonale din organism, dar numai dacă acest lucru este necesar. Un alt  efect al  DHEA este că,  creşte nivelurile de testosteron. Dacă sunteți un bărbat în vârstă de peste 45 de ani, veţi obține rezultate notabile, după administrarea de numai două săptămâni. Acestea se exprimă prin creșterea libidoului și o mai bună activitate sexuală, în general. Datorită conținutului bogat de vitamine, minerale si aminoacizi veţi reduce stresul și vă veţi îmbunătăți calitatea vieții, aproape de la începutul administrării polenului de pin. Dacă vă ocupaţi cu fitness, practicaţi un alt sport sau activitate, care necesita forţă şi rezistenţa, atunci polenul de pin vă va fi de mare beneficiu. Acesta va contribui la creșterea nivelului de testosteron în organism si la rezultate mai bune de la antrenamentele dumneavoastră . De asemenea, vă puteți aștepta la creșterea masei musculare, la curăţarea eficientă a organismului de excesul de grăsimi, o performanță mai bună , rezistență, productivitate, mai multă putere și concentrare.

By |2017-05-04T08:04:29+00:00mai 4th, 2017|Categories: Боров Прашец|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Iulian 03.04.2018 at 19:29 - Reply

    Excelent articol.
    Folosesc pin pollen de cca. 2 luni si am obtinut rezultate extrem de bune in special la antrenamente, sex, focus, memorie & mood.

Leave A Comment